Internet Miljonair

Leef elke dag je ideale dag met Mitchel van Duuren

Carnaval in Gran Canaria

Schermafbeelding 2013-08-31 om 16.31.23

De carnaval is in Nederland al bijna voorbij, maar hier in Gran Canaria draait het nog op volle toeren. Vanavond is het echte grote feest hier in Las Palmas, en morgen is iedereen vrij.

Wist je dat ze hier carnaval vieren van 1 tot 17 Februari?

Dat is nog eens andere koek.

Voor als je het nog niet doorhad… ik ben de tweede sneeuwval in Nederland weer ontdoken, en zit tot 20 Februari in Gran Canaria.

Woendag 6 Februari vertrokken wij vanaf Eindhoven om direct bij aankomst door te rijden naar het appartement wat we gehuurd hebben voor het aankomende jaar. Als ik niet nodig ben in Nederland dan zit ik hier (of ergens anders).

Er moest veel gebeuren, met name de IKEA had het zwaar te verduren de eerste dagen hier. En al die troep moet natuurlijk ook nog in elkaar gezet worden. ;-)

Vandaag heb ik dan ook helaas niet veel meer voor je dan een aantal snelle shots van het appartement wat we hier gehuurd hebben.

Het is echt flink groot, met drie slaapkamers, een aparte flinke keuken, douche en behoorlijke living. Alles is nieuw, en nog nooit bewoond en het belangrijkste, 1 minuut van het strand waar je perfect kunt surfen. Dit hele grapje kost 700 euro per maand.

Hieronder een paar snelle shots met mijn iPhone.

Er is nog geen internet, dus ik zit hier een beetje aan te klooien met een hotspot vanaf mijn iPhone, maar dat werkt ook niet echt snel. Daarnaast moesten er natuurlijk afgelopen dagen meubels gekocht worden, in elkaar gezet worden, en daarnaast ook even een middagje relaxen op het strand.

Dus deze week helaas even geen MitchTV.

Wat vind je? Zou jij ook niet liever vanuit een plek als deze willen werken?

Zo moeilijk is dit allemaal niet te realiseren hoor.

Afgelopen weken / maanden ben ik samen met mijn vriendin haar online business aan het opzetten. Daarvan heb ik de eerste resultaten gedeeld op Facebook. Verkopen gaan goed, en we zitten op koers om over niet heel lang (ik gok 3 a 4 maanden) ook voor haar een prima inkomen te genereren.

Ik heb van iemand die absoluut NIKS van internet marketing af weet (ze is eigenlijk verpleegster) toch ook weer een geldmachine weten te maken. ;-)

En de grap is dat ik haar echt alleen kan helpen met het uitstippelen van een strategie en het opzetten van haar website. Niet met copywriting, niet met advertenties etc. Dit omdat alles in het Spaans gaat. En afgezien van “Hola” kom ik niet echt ver… Ik kan dus niet controleren of ze het goed doet of niet. (Spaans is een extreem grote markt trouwens!)

We gebruiken alleen lean startup principes, en de strategie die ik behandel binnen IMVIP. Niks meer. Ben je benieuwd?

Koop dan vandaag nog IMVIP en kom naast ons wonen in Gran Canaria ;-)

Let op: IMVIP (Internet Miljonair VIP) is niet meer te koop. Sterker nog, ik heb helemaal niks te koop voor je.

Van de 250+ verkopen die ik heb gedaan, zijn er twee refunds aangevraagd. Ie-de-reen die IMVIP koopt is aangenaam verrast door de aanpak die ik hanteer.

Elke dag zijn er internet marketeers die hun voordeel doen met de strategieën en technieken uit IMVIP. En elke dag komen er dus meer slimme marketeers bij in Nederland. Blijf niet hopeloos achter.

Let op: Dit artikel schreef ik in de periode dat dit blog op de domeinnaam mitchelvanduuren.nl stond. Meer artikel uit deze periode kun je hier terugvinden.