Internet Miljonair

Leef elke dag je ideale dag met Mitchel van Duuren

Grow Up

jonge-mitch

Het is mijn verjaardag vandaag!! Ik ben 30 jaar jong geworden. Een hele leeftijd.

Gisteren op kantoor werd ik verrast ;-) (zie onderstaande video) Omdat ik vandaag niet op kantoor ben vanwege mijn verjaardag.

Ik heb veel bereikt voor mezelf de afgelopen jaren. Dat is best cool om te zeggen als je eigenlijk nog zo jong bent. Ik heb mooie reizen gemaakt, toffe (internet) bizz’s opgezet, behoorlijk wat geld verdient ook. Ik heb uit een vliegtuig gesprongen (check), leren surfen (check), ben bezig met gitaar spelen (check), een tweede appartement in een zonnig oord (check).

Maar ik heb ook minder leuke dingen meegemaakt. Ik ben mezelf kwijt geraakt in mijn succes, heb vertrouwen gegeven aan mensen die het niet verdienden (met alle gevolgen van dien) en heb zelf hier en daar ook wel een litteken achter gelaten.

Maar hey, that’s life! En zolang je ervan leert is het een goede zaak.

Soms is het moeilijk om vooruit te kijken en blijven we in het verleden hangen. Blijven we (te lang) stil staan bij de dingen die niet goed zijn gegaan. Ook ik. Maar de laatste keer dat ik uit bed kwam was het een nieuwe dag. En werden we niet ineens gisteren wakker. Gingen we niet ineens met z’n allen terug in de tijd.

Daarom is het belangrijk dat je blijft visualiseren over de toekomst. En dat is waar ik nu ruim een jaar behoorlijk mee bezig ben. Tenminste drie á vier keer per week loop ik in de ochtend door het bos met mijn vriendin en visualiseren we samen.

  • Hoe ziet de dag eruit die komen gaat?
  • Wat hebben we bereikt?
  • Hoe ziet de week eruit?
  • Volgend jaar?
  • Over 10 jaar?
  • Hoe ziet ons ideale leven eruit als we 70 zijn?

Mumbo, Yumbo, Whoo whoo? Wellicht..
Ik weet dat er een hoop mensen zijn die hier niet voor open staan.

Ja ja Mitch – hoor ik ze zeggen – laat me nou maar gewoon het nieuwste internet marketing trucje zien… Je weet wel, die ene waar jij al dat geld mee verdient om je reizen en huizen te betalen. Dat wil ik ook.

Ik heb nieuws voor je…

Er is GEEN trucje.

Of wel? Als ik je één tip mag geven dan zou het toch visualiseren zijn. Ik heb dit gelukkig van nature erg sterk. Als ik een businessidee bedenk, dan kan ik precies visualiseren hoe ik het ga opzetten, wat er vervolgens gaat gebeuren, hoe groot het zou moeten zijn na 3, 6 of 9 maanden.

Dat is de manier waarop ik eiwitpoeder tot een miljoenenbusiness heb uitgebouwd. Het is de manier waarop John en ik van ons steenbedrijf nu een miljoenenbedrijf aan het maken zijn.

Maar het is ook de manier waarop ik mijn lichaam heb kunnen transformeren van vuilnisbak naar mijn eigen heiligdom.

mitch-paleo

Het is de manier waarop ik nu totaal gelukkig ben in mijn relaties, zowel met mijn vriendin als met mijn familie en goede vrienden.

Mumbo, Yumo? Misschien wel, but it’s working pretty good with me! ;-)

Alles wat je gaat bereiken / doen in de toekomst begint in je hoofd. Met een idee, met een verlangen ergens naar of met een gevoel. Zorg dat die shizzle goed zit in je bovenkamer.

Vervolgens komen er allerlei dingen op je pad die je gaan helpen om die visualisatie die je hebt gemaakt in je hoofd om te zetten naar de realiteit.

Ik heb hier enorme stappen mee gemaakt afgelopen jaar. Ik ben opgegroeid.
Van ventje naar kerel (m’n baard van een maand helpt op het moment ook wel mee). ;-)

In de tussentijd was er geen plaats om te bloggen. Niet op internetmiljonair.nl, niet op mitchelvanduuren.nl, eigenlijk nergens – behalve op mijn Paleo blog.

Vol enthousiasme schrijf ik hier artikelen over deze levensstijl die mij het afgelopen jaar heeft bezig gehouden. Ik voel een immense shift aankomen van mensen die op deze manier hun gezondheid weer in eigen hand nemen.

Het voelt goed.

Ik voel me goed. Ik ben superenthousiast. Iedereen moet dit weten. Ik wil dit delen! Ik wil andere mensen inspireren!

Was mijn reactie na een paar maanden Paleo.

Het kwam op mijn pad. Ik ging all-in.

Ik kocht Paleo.nl, Paleodieet.nl, Paleorecepten.nl

Ik schreef een boek “de Paleo Revolutie“. Ik visualiseerde.

Ik lanceerde het boek aan mijn klantenlijst van eiwitpoeder. Ik nam hier een behoorlijk risico aangezien ik mijn klanten een boek in hun handen duw waarin eigenlijk staat: “Echte, gezonde voeding is altijd superieur aan poedervoeding (eiwitshakes)”. Met andere woorden, drink minder shakes.

Mijn omzet eiwitpoeder kreeg zoals verwacht een flinke dreun. Je moet je voorstellen dat eiwitpoeder een recurring business is. Het is een verbruiksproduct. Als het op is, kopen mensen nieuw eiwitpoeder.

Een boekje verkoop je één keer. En tijdens de lancering kregen mijn eiwitpoeder klanten het nog gratis ook (alleen betalen van verzendkosten).

Waarom? Niet alles draait om geld. En ik vertrouw erop dat het goed komt.

Nu een paar maanden verder heb ik een gezonde business met Paleo opgebouwd. Binnen een maand zijn we rustig aan de top 10 van PayPro binnen gewandeld met het boek “de Paleo Revolutie”. En van het Paleo kookpakket zijn er in de eerste vier dagen ruim 250 stuks verkocht.

Ik voel me goed bij de verkopen die we doen. 

Ik weet dat ik mensen écht help op deze manier.

Ik weet dat ik mensen écht help op deze manier.

Natuurlijk komt dit allemaal niet aanwaaien. We work our *sses off.

Het kost veel tijd, discipline, een missie en geloven in jezelf om dit voor elkaar te krijgen. Maar alles met plezier. Ik heb mijn eerste medewerker binnen Foodie aangenomen.

Ik bouw hier aan een business.
Geen niche website over “kooikarper voeding” of iets dergelijks. ;-)

Mijn webwinkels in voedingssupplementen en mijn publishing business heb ik samengevoegd in één bedrijf. Foodie.

Aan de publishing kant hebben we de blogs met een hele hoop gratis waardevolle informatie zoals Paleo.nl, Paleorecepten.nl maar ook superfoods blog. Via de blogs kunnen mensen onze betaalde boeken en producten aanschaffen waarvan de eerste twee producten dus gelanceerd zijn.

Op korte termijn staat er een Paleo recepten iPhone applicatie te wachten, in combinatie met een maandelijkse maaltijdplanner.

En dit jaar staan er nog twee producten op de plank. Ik wil waarschijnlijk nog iemand erbij hebben. Exciting!

De webwinkels zijn ook onderdeel van Foodie en gaan uitsluitend zoveel mogelijk gezonde producten verkopen met natuurlijke ingrediënten.

Ik heb bestseller eiwitrepen uit mijn assortiment gehaald omdat deze vol chemische ingrediënten zaten (waar ik eerst geen aandacht voor had).

Waar alle andere webwinkels die troep gewoon blijven verkopen wil ik dat het merk “Foodie” bekend zal staan om kwaliteitsproducten en uitstekende klantenservice. Wij gaan net een stapje verder. Wij verwonderen onze klanten. Zoals ik aan het begin van mijn eiwitpoeder.nl carrière ook deed. Dit heeft me groot gemaakt. Ik was het uit het oog verloren.

Ik blijf dicht bij mezelf. Het zit al allemaal in mijn hoofd.

Ik visualiseer het meerdere keren per week.

En het gebeurd. Nu.

Zo nu weet je weer een beetje waar ik mee bezig ben. Bedankt voor het lezen! Als je iets kwijt wilt kun je natuurlijk altijd een reactie achter laten. Ik ben ook benieuwd waar jullie mee bezig zijn namelijk.

Hoe mijn blogschema voor internetmiljonair eruit zal gaan komen te zien weet ik (nog) niet. Hou het voorlopig maar op één bericht per maand ofzo. Meer is dan altijd meegenomen.

Natuurlijk heb ik wel ideeën voor de toekomst met internetmiljonair (ik begin niet voor niks weer rustig met schrijven), maar voorlopig hou ik het stil. Het is voor nu ook al wel druk genoeg.

De reden dat ik heel de website weer terug verhuisd heb naar internetmiljonair is omdat ik wat anders wil doen met mitchelvanduuren.nl – dit wordt gewoon een “over mij” pagina voor als mensen op zoek zijn naar iets meer over die jongen achter het bedrijf Foodie.

Wil je mee doen met mij in dit Foodie avontuur dan kan dat natuurlijk, als affiliate voor onze producten werk je samen met mij aan jouw internet lifestyle.

Affiliate zijn wordt met behulp van Foodie weer zinvol en sexy. Je helpt jezelf en andere mensen.

PS: Ik weet dat er nog een hoop niet klopt aan dit blog zoals oude pagina’s met verkeerde redirects, pagina’s die niet meer bestaan of opt-in boxen die niet meer werken.
Geef het wat tijd.