Internet Miljonair

Leef elke dag je ideale dag met Mitchel van Duuren

Vraag Het De Lezer: Hoeveel Bezoekers Heb Je Nodig?

Schermafbeelding 2013-09-14 om 10.06.59

Het lijkt me leuk om iets nieuws te doen op internet miljonair. Welkom bij de eerste “Vraag het de lezer”. De bedoeling van deze vraag-het-de-lezer artikelen zijn een discussie losmaken in het reactie gedeelte en het ontdekken van nieuwe inzichten door verschillende antwoorden van verschillende lezers.

Deze keer lijkt het me leuk om te beginnen met de vraag hoeveel bezoekers je wilt behalen op jouw website. Bij welk aantal bezoekers is jouw eerst komende mijlpijl bereikt.

Wat is jouw magische getal? Wanneer heb je je volgende mijlpijl qua bezoekers bereikt?

Het stellen van haalbare mijlpijlen is absoluut een van de beste dingen die je kan doen.

Er is geen juist antwoord op bovenstaande vraag natuurlijk. Voor iedereen is dit anders. Maar ik zou het leuk vinden als je je focust in je antwoord op een mijlpaal die haalbaar is binnen 1 jaar. Wanneer je jouw antwoord geeft laat dan ook weten waarom je deze bezoekers nodig hebt. Wat is je doel met deze bezoekers? Wil je een bepaald inkomen halen, of denk je advertentiedeals te kunnen maken als je een bepaald aantal bezoekers heb? Of misschien vind je het alleen leuk om het bezoek te zien zodat je weet dat je goed bezig bent.

Nogmaals, er is geen antwoord fout, en ik ben gewoon benieuwd waar je naar toe werkt. Als je het zelf niet weet? Ga er dan over nadenken. Daarnaast denk ik dat iedereen die dit leest ook benieuwd is naar andermans mijlpalen en doelstellingen.

Hier Is Mijn Antwoord

Mijn volgende magische getal is 25.000 bezoekers per maand. Dat is een ruime verdubbeling van wat ik nu heb, en ik hoop dat te bereiken binnen een jaar. Voor een Nederlands weblog over online geld verdienen is dat denk ik best aardig en ik heb het idee dat ik dan een beetje met de top meedraai.

Ik heb het idee dat ik al een beetje meedraai, mijn email inschrijvingen gaan goed. Ik krijg steeds meer mails met complimenten. Maar om in mijn segment, online verdienen voor een betere levensstijl met een combinatie van fun, echt onderscheid te maken met andere blogs denk ik dat dit een goede mijlpijl is. Daarnaast denk ik dat met twee keer zoveel bezoek, wellicht ook mijn passieve inkomen verkregen met dit blog verdubbeld word en dat zou voor mij al heel leuk zijn, en bijvoorbeeld mijn hypotheek betalen terwijl ik op reis ben etc.

Okey, Laat Horen!

Wat is je magische getal? Hoeveel bezoekers heb je nodig voor je volgende mijlpaal? En vergeet niet wat je doelstelling is met die bezoekers. Ik ben benieuwd.