Internet Miljonair

Leef elke dag je ideale dag met Mitchel van Duuren

Miljonair Worden Met De Verkoop Van Aardappelschilmesjes

ades1-739952

Superbedankt voor alle reacties op de video van vorige week. Het was serieus hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen toch plezier beleven aan mijn video’s. Thanks!

Snel door naar de video van deze week, welke gaat over salespitches en pricing points.

Ik neem je mee naar de straten van New York, waar de “beste salesman uit de historie van New York” Joe Ades zijn 5 minuut durende salespitch doet om een 5-dollar-kostend-aardappelschilmesjes te verkopen.

Let op, dit is in de straten van New York, waar iedereen druk is, en waar niemand nog maar met het idee in zijn hoofd zit om vandaag een aardappelschilmesje te kopen op straat.

Ik daag je uit om te kijken naar de elementen in de salespitch van Joe, die ervoor zorgen dat hij random voorbijgangers mee kan nemen in zijn salespitch, en naar huis kan laten gaan met één (of vijf) aardappelschilmesjes. ;-)

Enjoy!

Welke elementen heb je gezien?

Laat hieronder een reactie achter! Ik zal later deze week de video nog een keer opbreken en je alle elementen laten zien.

Ik zal er alvast 2 verklappen:

1. Het laten stoppen van voorbijgangers: Nadat er een aantal mensen uit nieuwsgierigheid waren gestopt vroeg Joe ze dichterbij te komen. Omdat hij dan niet meer hoeft “te schreeuwen”. Hij zegt vervolgens ook nog “I won’t ask you for money”, wat hem anders maakt dan de meeste verkopers op de straten van New York.

Jij kan dit ook doen in je salespagina voor je digitale product door mensen direct al uit te leggen wat ze kunnen verwachten bij het bezoeken van je website.

2. Bewijs laten zien: Joe heeft zichzelf omringt met bewijs dat hij “for-real” is. Met een artikel uit de Daily News krant, een artikel in de Vanity Fair en zijn optreden in de Today Show. Dit zijn allemaal grote shows en kranten in Amerika, wat ervoor zorgt dat Joe een soort van celebrity status krijgt, en mensen zich vertrouwd voelen.

Jij kunt dit ook doen door testimonials te laten zien, of logo’s te gebruiken van eventuele tijdschriften, kranten of websites waar je een keer in bent verschenen.

Joe heeft het voor elkaar gekregen om met de verkoop van aardappelschilmesjes in de straten van New York, miljonair te worden. Een hele prestatie.

Zo zie je ook maar weer dat je nooit je neus op moet halen voor een “kleine verkoop”. De bulk van mijn inkomsten komt ook nog steeds uit kleinere verkopen.

Hoe bepaal jij de prijzen van je product?

Bedankt voor het kijken naar mijn video, het lezen van dit artikel en het deelnemen aan de discussie.

Mijn doel is niet om de guru uit te hangen, en je proberen te overtuigen dat ik alles zelf verzin. Nee, ik haal gewoon de beste content overal vandaan en deel dat graag met je zodat jij je eigen online bizz naar een hoger niveau kan trekken en je hierdoor uiteindelijk elke dag je ideale dag kunt leven!

// Mitch

EDIT: Hierbij nog de video opgebroken met daarin een aantal technieken die Joe Ades gebruikt tijdens zijn salespitch van 4 minuten

Laat me weten wat je hiervan vond!

// Mitch

Let op: Dit artikel schreef ik in de periode dat dit blog op de domeinnaam mitchelvanduuren.nl stond. Meer artikel uit deze periode kun je hier terugvinden.