Internet Miljonair

Leef elke dag je ideale dag met Mitchel van Duuren

Wat doe jij anders?

featured46@wdd2x

Back uit Gran Canaria, en wat is het &**#$ koud hier… ;-)

Maar dat is mooi, want dan kan ik alvast een beetje wennen voordat ik 2 Maart naar Gerlos vlieg voor de wintersport.

Deze week wil ik dat je stil staat bij je eigen bizz.

Wist jij dat het ten opzichte van 1990 op dit moment 3x moeilijker is om met je advertentie onder de aandacht te komen bij je klant?

En als je denkt dat net zoveel mensen iets kopen vanuit je advertentie dan heb je het ook mis. Je krijgt nu ongeveer de helft van de verkoop uit dezelfde advertentie.

Dus om het op te sommen, 3x zoveel adverteren voor dezelfde aandacht, 2x minder klanten, en advertentiekosten zijn ook nog eens 2x zo duur geworden …

JIJ MOET WEL EEN DAMN GOEDE REDEN HEBBEN OM TE ADVERTEREN – wat maakt jou speciaal?

Ik wil je deze week laten denken, en met je neus op de feiten drukken.

(als je wilt weten wat ik anders doe dan anderen, kijk dan of IMVIP wat voor jou is)

Let op: IMVIP (Internet Miljonair VIP) is niet meer te koop. Sterker nog, ik heb helemaal niks te koop voor je.

Welk bestaansrecht heeft jou site? Op welke manier maakt jou site het leven van de bezoeker beter?

Jarenlang was ik de weg kwijt met mijn webwinkel in eiwitpoeder. Werken werd voor mij pas weer echt leuk toen ik me dat ging afvragen, toen ik de arrogantie naast me neer ging leggen en me bedacht dat deze website niet om mij draait en mijn verdiensten, maar om wat mijn bezoekers hieraan hebben.

In groep 20 sprak ik over waar we heen gaan aankomende jaren.

Let op: Groep 20 was een insiders groep waar ik mijn kennis deelde. Deze groep bestaat niet meer.

Een van de dingen wil ik met je delen…

… Marketeers zonder inzicht welke niet 100% achter hun producten staan zullen blijven proberen om “google te kraken” en blijven SEO gebruiken voor links en traffic. Slimme marketeers richten zich op hun assets en waarde leveren. Het plaatsen van een link doen we op sites om de perfecte klant te genereren.

Wanneer je je dit (echt) gaat realiseren, en het voelt vanuit je core, dan heet ik je van harte welkom op het volgende niveau.

Een fantastische week toegewenst, kick some ass!

PS: Kan jij al geloven dat het bijna eind Februari is? Hoe zit het met je schema van wat je allemaal wilde bereiken dit jaar? Lig je goed op schema, of moet je hier en daar even bijschaven / aantrekken. Succes!

Let op: Dit artikel schreef ik in de periode dat dit blog op de domeinnaam mitchelvanduuren.nl stond. Meer artikel uit deze periode kun je hier terugvinden.