Internet Miljonair

Leef elke dag je ideale dag met Mitchel van Duuren

Zit Jij Jezelf In De Weg In Je Zoektocht Naar Succes?

millionaire-mindset

Twee keer knipperen met je ogen… en het is alweer Februari. Kun je dat geloven?

Vraag jezelf NU eens af hoe je het in Januari gedaan hebt. Goed? Beter? Best? Er is altijd bijna ruimte voor verbetering maar je moet wel tevreden zijn met wat je doet, wanneer je weet dat je je best hebt gedaan. Helaas weet 80% van de mensen die dit leest zelf ook wel dat ze wellicht de kantjes er weer vanaf hebben gelopen.

Zelf heb ik dit gevoel gelukkig niet. Ik ben vlijmscherp dit jaar. Omzet, check. Focus, check. Elke ochtend visualiseren wat ik die dag af ga maken en hoe ik mij daarover voel, check. Gezondheid & sport, check.

Wat een cra*p hoor ik je denken, ik hoef niet te horen hoe goed het met jou gaat. Ik wil zelf ook gas geven! Mooi!

Daar wil ik het deze week met je over hebben in MitchTV.

Ik wil het hebben met je over wat ik denk dat dé key is naar (online) succes. Het heeft niks te maken met de nieuwste fancy technieken, traffic etc. Nee, het heeft alles te maken met JEZELF.

Met jouw mindset over de bizz die je runt, of de bizz waar je nu mee bezig bent om op te zetten.

Check de film:

Het e-book waar ik het over heb in MitchTV kun je hieronder downloaden, gewoon zonder opt-in of iets dergelijks.

onrealistisch

 

Ik ben superbenieuwd hoe jij denkt over dit soort dingen. We kennen allemaal toch wel de voorbeelden van ontzettend succesvolle mensen die failliet gaan, maar vervolgens net zo snel weer aan de top zitten.

Dit komt omdat hun brein al geconditioneerd is van wat er mogelijk is, ze hebben het al eens mogen ervaren. Wat denk jij?

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening op dit onderwerp. Iets wat een hoop wannebe-ondernemers graag overslaan, of bestempelen als bullshit. Maar waarvan ik bijna zeker denk te weten dat alle succesvolle mensen dit ook in min of meerdere mate bezighoudt.

Maak er een fantastische week van.

// Mitch

Let op: Dit artikel schreef ik in de periode dat dit blog op de domeinnaam mitchelvanduuren.nl stond. Meer artikel uit deze periode kun je hier terugvinden.